Інформаційний семінар по працевлаштуванню та соціальній адаптації ВПО

новый коллаж.jpg

03 червня 2015 р. о 13:30 в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика,5) відбувся захід «Інформаційний семінар по працевлаштуванню та соціальній адаптації ВПО».

Представник служби зайнятості м. Івано-Франківська Світлана Радченко зауважила: «Переселенців переслідує постійний страх і підвищена тривожність. Психологічні травми, отримані в зоні бойових дій, накладаються на абсолютну невпевненість у своєму завтрашньому дні.

Тому основним завданням для нас було надати психологічну підтримку у скрутний період, ознайомити з реальною можливістю працевлаштування, поінформувати про соціальні послуги, які надає служба зайнятості, вселити віру, що робота є, варто її лише активно шукати …

Цільовою аудиторією заходу стали вимушені переселенці з окупованих територій східної України, представники міського центру зайнятості та активісти громадських організацій, бібліотекарі читального залу Івано-Франківської МЦБС.

На захід завітали місцеві волонтери, керівник ‎ соціального проекту у м. Івано-Франківськ “Дуже потрібна робота” та чимало небайдужих до майбутнього нових «земляків».

Відповідальна за проведення заходу бібліотекар читального залу Зоряна Петрик.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top