Інформаційно-правовий бібліографічний покажчик “Сфери життя і право”

Правова освіта молоді є пріоритетним державним завданням. Відповідні установи та інституції, громадські організації, зокрема й бібліотеки, консолідують свої зусилля з метою популяризації правових знань.

Працівники читального залу ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради ініціювали створення молодіжного правового клубу «Діалог» для підвищення правової компетенції молоді. Правовий клуб сприяє утвердженню свідомої громадянської позиції молодої особи в демократичному суспільстві. Кожна людина повинна знати свої права. Право є основним регулятором суспільних відносин. Якщо людина не знає своїх прав, то з’явиться той, хто скористається цим. Це застереження стало своєрідним кредо членів клубу.

Засідання клубу «Діалог» проходять у співпраці зі спеціалістами та партнерами й потребують компетентної фахової підготовки та повноти інформаційно-документального забезпечення. Бібліографічний покажчик «Сфери життя і право» покликаний привернути увагу користувачів до інформаційних ресурсів бібліотеки та пакету державних законодавчих документів. В покажчику представлені документальні ресурси, які є у фондах читального залу центральної бібліотеки Івано-Франківської міської централізованої бібліотечної системи. Видання містить законодавчі та нормативно-правові документи, статті з газет та журналів, посилання на інтернет-ресурси. Документальні джерела інформаційно-правового бібліографічного покажчика різнобічно висвітлюють питання застосування права у всіх сферах людського життя. Посібник розрахований на працівників бібліотек, учасників правового клубу «Діалог» та всіх, хто цікавиться правовою тематикою.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top