Інформ – акція “Збережи тепло-збережи Україну!”

З приходом зими потрібно звернути увагу на прості заходи, які допоможуть зберегти тепло в нашій оселі. Тепло виходить з квартир і не повертається! А якщо і повертається, то у вигляді послуг з теплопостачання, за які ми сплачуємо гроші.

20 грудня о 13:00 год. 2018 р. в читальному залі ЦБ (П. Орлика, 5) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулась інформ – акція “Збережи тепло – збережи Україну!”.

Бібліотекар читального залу Казакова Ірина презентувала користувачам буклет “10 порад, як зберегти тепло у нашій оселі”. Присутні з цікавістю переглянули буклет та прослухали поради бібліотекаря. Метою акції з енергоефективності є виховання в українців ощадно ставлення до енергоресурсів та особистої відповідальності кожного щодо тепла та комфорту у своїх помешканнях.

Також для відвідувачів бібліотеки була запропонована однойменна бібліотечна виставка. Література, представлена на виставці, допоможе кваліфіковано й якісно надати поради щодо того, як зберегти тепло, як утеплити свою оселю власними силами, правильно розрахувати теоретичні та практичні основи теплоізоляції і обрати природні матеріали.
Особливо цікавими для користувачів виявились такі статті із періодичних видань:

Герасимов В. Опалюємо євродровами / В. Герасимов // Порадниця. – 2018. – № 41. – С. 13.
Пашков А. П. Аналіз енергетичних стратегій країн ЄС та світу і ролі в них відновлюваних джерел енергії / А. П. Пашков // Екологічний вісник. – 2017. – № 2. – С. 9 – 14.
Санжерський О. Для захисту українців уряд посилює програму субсидій та виділяє кошти на енергомодернізацію житла / О. Санжерський // Галичина. – 2018. – № 93-94. – С. 6. та інші .


Сподіваємось, отримана інформація допоможе Вам зберегти тепло та заощадити гроші.
Відповідальна за проведення заходу Ірина Казакова.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top