Інформ-бюро «Чисті руки – запорука здоров’я».

Здоров’я – це найцінніше, що є в людини. Його не можна купити, обміняти чи подарувати. Якщо у вас є багато грошей, то ви можете зміцнити його або підлікувати. 17 жовтня 2023 року у бібліотеці-філії №24 ми провели інформ-бюро «Чисті руки – запорука здоров’я». Учасники заходу дізналися багато корисної інформації, зокрема те, що здоров’я перш за все залежить від чистоти рук. Недарма у народі говорять, що шкіра – це дзеркало здоров’я.

Виявляється, що бруд утворюється із пилу, що осідає з повітря на шкіру, а також із поту і жиру, які виділяє сама шкіра. Коли вони змішуються, то утворюється бруд, у якому живе дуже багато мікробів, а від мікробів у дітей і дорослих починаються різні хвороби. Виявляється, що чиста шкіра виділяє речовину, яка сама вбивати мікроби. Отже, багатьох хвороб можливо не мати, якщо ретельно мити руки з милом перед їдою, після туалету, після перебування на вулиці, після контакту з тваринками.

Пам’ятайте завжди, що ваше здоров’я залежить від вас, від способу вашого життя. Робіть усе для того, того, щоб зростати й іти у світ здоровими та життєрадісними.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top