Інформ-досьє “Димні світи. Що треба знати про куріння”

Щороку 31 травня весь світ відзначає День боротьби з тютюнопалінням. Статистика щодо паління і його наслідків насправді жахлива, і не лише в Україні, а й у світі.  Паління – дуже важлива проблема сучасного світу. Боротьба з нею ведеться різними способами, але на жаль вони не мають такого  великого успіху як би хотілося.

Щоб привернути увагу молоді до цієї проблеми, сьогодні бібліотекарі бібліотеки-філії № 22 (с. Тисменичани, вул. Грушевського, 54) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, з учнями 10-го класу Тисменичанського ліцею, провели інформ-досьє “Димні світи. Що треба знати про куріння”. Учням розповідали про міфи і факти про куріння, з чого виробляють сигарети, які особливо небезпечні хімічні сполуки містяться там. Інформація про кількість та назви хімічних сполук вразила і шокувала учнів, бо з чого зроблена сигарета вони і не задумувались. Дізнались діти як борються з курінням і в інших країнах, зокрема в Швеції та Німеччині, також отримали пам’ятки «Що є у сигареті?»

Паління та його вплив на організм людини стали сьогодні і медичною проблемою, тому варто замислитись: запалювати цигарку, чи зберегти здоров’я своє та довколишніх.

Пам’ятайте! Ваше здоров’я – у Ваших руках!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top