Історична хвилина “Небесна Сотня у вирій полетіла”

20 лютого щороку в Україні відзначається день пам’яті Героїв Небесної Сотні – день вшанування відваги, сили духу та стійкості громадян, які віддали своє життя, захищаючи права та свободи під час Революції Гідності. Цього дня ми згадуємо трагічні події масових розстрілів протестувальників 2013-2014 років.

Тому з нагоди вшанування подвигу загиблих Героїв Небесної Сотні у бібліотеці філії №10 с. Вовчинець (вул. Вовчинецька, 35) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради 19.02.2023р. о 12.00 год. відбулась, історична хвилина “Небесна Сотня у вирій полетіла“. Учасники заходу переглянули відеопрезентацію про лютневі події 2014 року декламували вірші, присвячені героям та хвилиною мовчання  вшанували  пам’ять загиблих. Бібліотекар ознайомила присутніх з книжковою та інформаційною виставкою.

Сотні вбитих, тисячі покалічених, десятки закатованих – таку ціну народ заплатив за те, щоб мати змогу у своїй країні вільно висловлювати свою думку. Низький уклін і слава героям які віддали своє життя! І ми не будьмо байдужими! Не забуваймо тих, хто не пошкодував життя заради  нашого майбутнього! Спасибі всім, тим, хто відстоював Майдан, за яскравий приклад мужності, сили духу, чесності і патріотизму.

Хай палають свічки пам’яті загиблих героїв «Небесної Сотні» у наших серцях.

Відповідальна за проведення Мигович У.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top