“Історія – це святая святих народу…” На абонементі ЦБ пройшли заходи в рамках фестивалю історичної літератури “Софія”

Screenshot_4Формуючи стійкий інтерес до вивчення та розуміння національної історії та культури, сприяючи вихованню читаючої та мислячої нації, працівники абонементу ЦБ (вул. К. Данила,16) розробили та впроваджують інноваційні форми промоції читання історичної літератури. Зокрема, з 5 по 10 травня 2016 року в рамках фестивалю історичної літератури “Софія”, ( що проходив в нашому місті за участю письменників зі всієї України з 6 по 15 травня), бібліотекарі запропонували ряд заходів користувачам:

– інсталяцію історичної книги “Тайни століть розкривають історичні романи”, якою бібліотекар представила нову історичну книгу;
– виставку-перегляд книг одного жанру “Історія в струнах бринить”(запропоновано наукові, науково-популярні книги різних історичних періодів, які інформують про минуле);
– літературний подіум книги учасника фестивалю “Софія” “А слово назавжди залишиться в пам’яті народу”(користувачі мали змогу детально ознайомитися з романами В.Шкляра “Маруся”, “Залишенець”, “Чорне сонце” – ці книги дозволяють пережити минуле.

Бібліотекарі закликали любити, шанувати українське історичне слово, український історичний роман, адже без минулого не має майбутнього. Бібліотекарі, долучившись до такого унікального і необхідного проекту, який несе як розважальний, так і інформативний характер, закликали, що читаючи книги відповідної теми, користувачі розширяють свої знання з історії власного народу, його трагічних і героїчних сторін.

Заходи призначені для широкого кола користувачів, відповідальна бібліотекар Данилів Л.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top