Майстер-клас “Новорічна ялинка”

День Святого Миколая – чарівний і довгоочікуваний день.  Цієї днини Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи, він чує і розуміє всі наші прохання і бажання.
Микола Чудотворець прославився, як захисник знедолених, хворих і нужденних, Йому моляться за здоров’я дітей, допомогу в дорозі та подорожі, благополуччя, про допомогу сиротам та бідним, а також зцілення від хворіб.

18.12.2021 року, напередодні свята Святого Миколая, працівники бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька,188) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради спільно з працівниками МНД і ГО «Об’єднані любов’ю» з інклюзивною групою провели свято Миколая.

Захід пройшов цікаво і весело, з іграми і забавами.  Інклюзивна група підготувала новорічну виставу. На заході лунали пісні у виконанні колективів міського Народного дому. У цей казковий день не обійшлося і без справжнього Миколая, який привітав усіх зі святом і роздав подарунки.

Працівники бібліотеки-філії №6 провели майстер-клас «Новорічна ялинка». Всі охочі із задоволенням взяли в ньому участь і отримали солодощі. А також була організована виставка книг “День Святого Миколая серце теплом зігріває”.
Бажаємо всім гарних і веселих свят! А діткам, які були чемні, багатих та щедрих подарунків.

Відповідальні: працівники бібліотеки-філії №6.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top