Година державності «Україна – це ми»

В цей день ми підсвічуємо своє єднання тим, що піднімаємо на своїх будинках прапор України, прикріплюємо до одягу жовто-блакитні стрічки, мріємо, об’єднавшись мільйонами сердець в молитві, про мир та щастя на Рідній українській землі. 16 лютого в Україні – День єднання. Впроваджене указом президента України №53/2022 від 14 лютого 2022 року.

Отож, до цієї дати в бібліотеці-філії №17 (с.Березівка) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради теж відбулось символічне єднання: година державності «Україна – це ми», подарувала юним читачам час корисного єднання.

Ми робили вироби, які показують нас, як українців – це прапор України, який ми вимальовували та вирізали з відбитків наших долонь, наголошуючи цим , що України – це ми. Ще ми виготовляли паперову композицію «голуб миру на жовто-блакитному гофрованому фоні», адже це найзаповітніша мрія сьогодні кожного українця.
Також всіх відвідувачів сьогодні та протягом тижня зустрічала книжкова вітрина «Україна – це ми»: Степан Рудницький «Чому ми
хочемо самостійної України», Стражний Олександр «Український менталітет», Солдатенко Валерій «Проект «Україна»», «Запорожці. До історії козацької культури»,Федонін Олександр «Минуле:знайомі незнайомці»Северинюк Валентин «Україна козацька»

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top