Творча майстерня “Великодній дивосвіт”

   Вже незабаром на нашу землю зійде чудове свято – Воскресіння Христове. Велике свято, яке символізує піднесення та перемогу над силами темряви та зла. Воно споконвіку уособлює примирення і прощення, нагадує нам про любов і милосердя – одвічні людські цінності. Великдень з нетерпінням чекають як дорослі, так і діти, До цього весняного і світлого свята готуються заздалегідь – дорослі прибирають свої оселі, печуть паски, готують різні смаколики, розписують писанки, а діти в ці передсвяткові дні, хочуть власноруч приготувати подарунки рідним та друзям.

А допоможе їм в цьому  творча година “Великодній дивосвіт” організована бібліотекаркою бібліотеки-філії №13 (с.Хриплин, вул. Берегова 4в) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради 30.04.2024. Ідей виготовлення великодніх символів безліч, причому всі вони виконуються різними техніками і з різних матеріалів. Це можуть бути крашанки, свічки, кошики, кролики, зайчики і звичайно курчата, як символ нового життя і родючості, кращого майбутнього, надії.  Діти, які прийшли сьогодні  на майстер-клас в нашу бібліотеку, виготовляли чудові  жовті курчата з червоними дзьобиками і чорними очима. Курчат можна робити з різних матеріалів – вовни і фетру, з намистин, дерева, хутряної тканини і багато чого іншого. Маленькі жовтороті курчата гармонійно поєднуються у будь якому великодньому декорі. Подарунки рідним можна купити, але задоволення від власноруч виготовленого сувеніру не порівняти з нічим. Процес виготовлення курчати подарував дітям багато радості, задоволення та позитивних емоцій, наповнив душу весняним трепетом.

Сподіваємося, що ці великодні роботи принесуть дітям та їхнім родинам здоров’я, достаток, удачу та мир багатостраждальній Україні.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top