“Агата Крісті – леді-детектив”

15 вересня виповнюється 131 рік від дня народження Агати Крісті. Королева детективу, легендарна письменниця, секрет популярності якої не можуть розгадати, так само, як і розплутати інтригу на сторінках її детективів. Вона вигадувала шедевральні сюжетні лінії і героїв, які стали класикою світового детективу.
15 вересня 2021 року у бібліотеці-філії №2 (вул. Карпатська, 14) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбувся бенефіс «Агата Крісті – леді-детектив».


Справді, Агата Крісті відома в усьому світі як «королева детективу». Близько одного мільярда примірників її творів продано англійською мовою, ще один мільярд – у перекладі на 100 іноземних мов. За кількістю видань твори Агати Крісті поступаються лише Біблії та творам В. Шекспіра. Вона майстерно тримала інтригу до останньої сторінки, писала детективи, де читач разом із головними героями розплутував неймовірні історії й сам з’ясовував, хто ж убивця. Романи, які хочеться перечитувати знову й знову, де підозрювані в скоєнні злочину одразу всі, а розгадка криється там, де ніхто й подумати не міг.
Хоч письменниця пішла з життя досить давно, однак цікавість до її творів не згасає.
Відповідальна за проведення Цібій С. О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top