Адвокаційно-мистецька кампанія “Чисті річки Прикарпаття”

8 лютого 2022 в читальному залі ЦБ (вул. Пилипа Орлика, 5) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулась друга регіональна зустріч екоактивістів програми “Долучайся, взаємодій, створюй: активна молодь та місцева влада на захисті довкілля” та представників влади.

Адвокаційно-мистецька кампанія “Чисті річки Прикарпаття” має на меті привернути увагу місцевого населення до проблеми забруднення річок на Прикарпатті. Акцентувати для представників місцевої влади це питання і шляхом діалогу визначити конкретні рішення для розв’язання цієї проблеми.

На зустрічі обговорили юридичні аспекти проведення хімічного аналізу води річок Івано-Франківська, Долини та Надвірної для можливості подальшого подання звернення в органи контролю та екоінспецію, щодо виявленого забруднення цих водойм. Окрім того, учасники поділились враженнями майстерні артактивізму, де розробляли артоб’єкти та мистецькі події для привернення уваги до проблеми забруднення річок та інших екологічних питань в області.

Наступна зустріч запланована на кінець лютого, будуть представлені відеоролики адвокаційної кампанії для поширення в медіа, а також більш детально створений план майбутньої акції прямої дії.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top