Адміністративна нарада Івано-Франківської МЦБС

22 березня 2023 року в приміщенні читального залу ЦБ (вул. П.Орлика, 5) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулася адміністративна нарада із завідуючими бібліотек-філій МЦБС.

Директорка Департаменту культури міської ради, Надія Лаврівна Загурська, подякувала присутнім за проведені заходи до відзначення 209-ї річниці від Дня народження Тараса Шевченка, а також за цікаві пропозиції до майбутніх свят Великодня та Дня міста. Також, запропонувала бібліотекарям створювати гуртки для ВПО, особливо з вивчення традицій нашого краю, курсів української мови.

Любомир Никорак, заступник директора, дав доручення брати участь в інвестиційних проєктах, особливо від міжнародних організацій. Любомир Ярославович також вказав на важливість оцифрування трудових книжок і це питання буде під контролем директорки МЦБС –  Вовк Оксани Миронівни та заступника директора – Гашевського Тараса Дмитровича, який має провести навчальний тренінг зі створення електронних ключів та сканування трудових книжок.

Заступник із господарських питань, Королик Олег Володимирович, розповів про постанову статті витрат державних установ, зокрема про те, які закупівлі не дозволені через Департамент культури міської ради.

На завершення, Оксана Миронівна Вовк подякувала всім працівникам бібліотек за проведені заходи, афішування подій, залучення нових читачів до активностей в бібліотеці та прочитання книг. Вказала на важливість оформлення бібліотек до Великодніх свят, прибирання прибібліотечних територій. Відбулось нагородження грамотами Департаменту культури міської ради усіх бібліотекарів-ювілярів Івано-Франківської МЦБС.

Проведення таких нарад із вирішення наявних робочих питань дає можливість в подальшому вдало коректувати роботу як окремих бібліотек, так і МЦБС вцілому. Адже спільне обговорення ідей – веде до успішних рішень!

Слава Україні! Героям Слава!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top