Актуальна розмова “Скажімо більше ніжних слів”

1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, який було проголошено на 50 сесії Генеральної Асамблеї ООН.  Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства, але і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

       Саме з нагоди цієї дати 1.10.2020 р. протягом дня в бібліотеці-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбувся захід – актуальна розмова “Скажімо більше ніжних слів”. До нього були виготовлені квіти-подяки, які були роздані читачам. Також організована книжкова виставка “Милосердя і доброта – людства два крила”, на якій були представлені книги про найцінніше, вічні людські скарби – доброту, людяність, милосердя. Виставка була доповнена висловами, про любов, повагу до батьків, до людей старшого віку.

А молодшим користувачам бібліотекарі наголошували, що турбуватись і бути толерантними з людьми похилого віку необхідно кожної  хвилини.  Підтримка та повага до літніх людей має бути глибоко усвідомлена кожним громадянином держави, адже піклування про них – це наше майбутнє.

Відповідальна за проведення – Подолецька Г.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top