Актуальний діалог «Ні! СНІДу скажи, здоров’я своє збережи»

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Це день, коли світова громадськість висловлюється на підтримку 43 мільйонів людей в усьому світі, що живуть з ВІЛ/СНІД. Це день, коли ми маємо нагадати собі, що кожні 10 секунд від цього захворювання помирає одна людина, і кожні 14 секунд одна дитина у світі стає сиротою внаслідок ВІЛ/СНІД.

1.12.2018 року в бібліотеці-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради був проведений актуальний діалог «Ні! СНІДу скажи, здоров’я своє збережи».

Бібліотекарі за допомогою експрес-інформації познайомили користувачів з небезпечною хворобою нашого часу, розповіли присутнім про шляхи його поширення та наголосили на тому, що необхідно бути відповідальним за свою поведінку і вести здоровий спосіб життя. У присутніх була можливість збагатити себе новими знаннями про ВІЛ/СНІД, отримавши пам’ятку «10 основних фактів, які молодь має знати про ВІЛ та СНІД».

Запропонована вікторина “Що ти знаєш про ВІЛ/СНІД?” допомогла узагальнити знання щодо ВІЛ/СНІДу, формувати у молоді розуміння власної відповідальності за своє здоров’я та здоров’я інших людей.

Помічниками при обговоренні стали книги: «Мандруючи до зрілості: Виховання для життя в сім’ї, для молоді», «Енциклопедія для дівчат», «Молодь і СНІД: серйозний погляд» і ін., які були представлені на виставці-застереження «Майбутнє – без СНІДу».
Відповідальна Романюк К.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top