Акція запалення Вифлеємського вогню миру 2021 “Вогонь із Вифлеєму пломеніє нам…”

29 грудня 2021 на абонементі ЦМБ (вул. К. Данила, 16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулась Акція запалення Вифлеємського вогню миру “Вогонь із Вифлеєму пломеніє нам…”.

Щороку, напередодні Різдва,  пластуни всього світу поширюють символ любові та єдності — вогонь запалений на місці народження Ісуса Христа. В Україну  Вифлеємський вогонь миру вже 29 років привозять пластуни, приймаючи його від австрійських скаутів. Далі пластуни передають його громадам міст з рук в руки  по всій Україні — лікарням, школам, сиротинцям, державним установам…

Уже стало доброю традицією щороку  приймати на абонементі ЦМБ Вифлеємський вогонь миру з рук учасників Івано-Франківської  скаутської організації “Пласт”.  Отримавши символ миру, любові та єдності — Вифлеємський вогонь миру, бібліотекарі поширюють його серед своїх користувачів та бібліотек-філій Івано-Франківської МЦБС, які, взявши з собою частинку Вифлеємського вогню, матимуть змогу і собі запалити  ним дома різдвяну свічку.
Цьогоріч,  вперше запалила Вифлеємський вогонь миру  разом із працівниками абонементу ЦБ і  нова директорка Івано-Франківської МЦБС — Оксана Вовк, яка доєдналася до дійства та запалила і в адміністрації Івано-Франківської  МЦБС цей  символ любові та єдності.

Нехай цей, запалений в бібліотеці Вифлеємський вогонь миру, принесе всім добро, додасть неймовірної сили розуміння, радості, творчої енергії, натхнення на гарні справи й нехай дасть надію всім тим, хто її потребує.
А ще нехай зникне ковід і буде мир в нашій зболеній війною Україні.

Відповідальна за підготовку і проведення – завідувачка відділу обслуговування – Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top