АКЦІЯ “Подаруй бібліотеці  книгу»

14 лютого 2023 року в бібліотеці-філії № 12 (с.Микитинці) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради стартувала АКЦІЯ “Подаруй бібліотеці  книгу». Акція триватиме протягом лютого  в рамках відзначення Міжнародного дня дарування книг.

Книга з давніх давен є скарбницею духовного багатства, яка поєднує минуле, сучасне і майбутнє. Людина перестає мислити коли перестає читати. А пам’ятки людської думки накопичуються саме в бібліотеці. Вже не  перший рік наша   бібліотека проводить акцію “Подаруй бібліотеці книгу!”. І як завжди є ті хто і відгукнулись на заклик про допомогу нашій бібліотеці. Дуже приємно, що у цей не легкий  час знайшлося  так багато небайдужих, які щорічно допомагають бібліотеці.

Книга була, є і завжди буде найкращим подарунком бібліотеці. За кожною обкладинкою живе цілий світ, кожна сторінка – знайомства, зустрічі, переживання. Подарована бібліотеці книга – це радість більша, ніж одній людині, адже вона може стати улюбленою для багатьох шанувальників паперових видань. Бо книги в бібліотеці – це книги-мандрівниці, які мандрують від одного читача до іншого… Мабуть, саме ці думки спонукають тих, кого прочитана книга надихає на бажання подарувати її бібліотеці.

Ми віримо, що добрі справи завжди повертаються добром. Можливо, саме Ваша книга стане комусь у пригоді: спонукає замислитись, чи дасть пораду, а може просто стане комусь гарним співрозмовником, чи додасть гармонії у життя. Будемо раді вітати усіх охочих долучитися до шляхетної традиції дарування книжок.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top