“Валентинка читацьких сердець”

14 лютого, у багатьох країнах світу, вважають Днем усіх закоханих. В Україні воно теж стало одним із улюблених свят. День святого Валентина полюбився не тільки молоді, а й дітлахам і поважним дорослим.

14 лютого 2023 року працівники бібліотеки-філії №4 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували  і провели до свята книжкову елегію «Усе на світі від любові». Багато письменників, поетів, композиторів присвятили чудовому почуттю свої твори. Любов – це почуття про яке писали у всі віки, яке надихало на лицарські подвиги і двобої. 

На виставці представлені багато книг та журналів про кохання, а також розміщені вироби,  зроблені читачами та працівниками бібліотеки власноруч. Тих, хто не уявляє свого життя без кохання, запрошуємо відвідати книжкову виставку. Кожен користувач  підбере собі книгу, яка припаде йому до душі.

А, також, в рамках цього заходу, відбувся майстер-клас. Діти із захопленням робили яскраві валентинки, які потім подарують тим кому захочуть та ділилися враженнями про свято. Ці листівки  вийшли в дітей гарні й особливі, бо кожен учасник заходу зробив її з своєю фантазією і підписав, намалював щось всередині. Була  використана література, яка знаходилась в бібліотеці та Інтернет – джерела  для написання побажання. Бібліотекарка продемонструвала маленьким користувачам просту техніку для виготовлення саморобок і навчила правильно користуватися підручними матеріалами. Панувала атмосфера свята.

Запрошуємо Всіх в бібліотеку. В нас завжди затишно і весело. Чекаємо на Вас.

Відповідальні: Магас М. М., Тейсар С.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top