Акція поширення Вифлеємського вогню миру “Вогонь із Вифлеєму пломеніє нам…”

Вифлеємський вогонь миру – це символічний Вогонь, який скаути привозять з місця народження Ісуса Христа у Вифлеємі та поширюють його у цілому світі. Світло має важливе значення, оскільки символізує мир, любов та добро, і символічно об’єднує всіх українців у Святвечір. 

Щороку пластуни передають Вифлеємський вогонь миру громадам міст, лікарням, школам, сиротинцям, державним установам по всій Україні. З 27.12.2020 року до 06.01.2021 року протягом дня на  абонементі ЦБ відбувається традиційна щорічна акція  поширення Вифлеємського вогню миру, яку бібліотекарі символічно назвали “Вогонь із Вифлеєму пломеніє нам…”

Уже стало доброю традицією (п’ятий рік поспіль) приймати священний вогонь у стінах бібліотеки, а саме в абонементі ЦБ (вул. К. Данила, 16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради.  Отримавши із рук учасників Івано-Франківської  скаутської організації “Пласт” символ миру, любові та єдності — Вифлеємський вогонь, бібліотекарі поширюють його серед своїх користувачів та бібліотек-філій Івано-Франківської МЦБС. 

Дякуємо групі пластунів, які завітали до нашої бібліотеки та допомогли відчути тепло Вифлеємського вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа, кожному християнину, хто завітає в нашу бібліотеку з 27.12 до 06.01.2020 року. Щиро сподіваємось, що нам вдасться донести світло зорі, що засіяла над Вифлеємським вертепом до кожного людського серця, яке прагнуло тепла та любові; до хворого, що разом з іскрою цього вогню отримав надію; до кожної дитини, яка відчула у вогнику необхідну турботу; до всіх, кому у наш складний та неспокійний час потрібна допомога.

Акція поширення Вифлеємського вогню “Вогонь із Вифлеєму пломеніє нам…” буде тривати до Різдва. Саме тому, кожен, хто завітає до бібліотеки буде мати нагоду засвітити  свічечку, запалену від  Вифлеємського вогню, аби на Святвечір символ миру, якого ми так прагнемо, запалав у наших домівках.

Таким чином, передається ідея добра та єднання, а ще поширюється відчуття передріздвянної радості. Тож запаліть в собі вогонь любові і добра!
Відповідальна – Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top