АКЦІЯ, що об’єднує читачів: “Нація, яка читає – НЕПЕРЕМОЖНА!”

05.05.2022 року, працівники читального залу Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради вже вкотре підготували неймовірну добірку дорослої та дитячої літератури для ВПО в рамках проведення АКЦІї “Нація, яка читає – НЕПЕРЕМОЖНА!”.

Під час проведення акції кожен має змогу обрати для себе книгу за власними літературними смаками, а прочитавши, обміняти її на іншу. Така практика “мандрування книг” дає можливість не тільки вільний доступ до книг того чи іншого автора, а й об’єднує найактивніших читачів, допомагає зменшити тривожність та стресову напругу у ці важкі для України дні, а також збагачує особистий словниковий запас, розвиває культурну естетичність. Багато активних читачів повернули вже прочитану книгу, яку обрали минулого тижня та взяли для себе ще одну книжкову новинку. Також багато людей приносили власну літературу.

Нагадуємо,  що усі охочі, які бажають взяти участь в АКЦІЇ, можуть приносити свою літературу для переселенців, а саме: україномовні художні книги, класичні твори, сучасні видання, психологічно-мотиваційна література, дитячі збірки казок, віршів чи оповідань, розмальовки, настільні ігри.

Щиро дякуємо усім людям, які долучилися до АКЦІЇ “Нація, яка читає – НЕПЕРЕМОЖНА!” та поділилися особистим книжковим фондом!

Все буде Україна! Слава Україні!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top