Бібліовітання  “На крилах материнської любові молитва лине до небес”

Весь Всесвіт в одному слові – «МАМА». Наше життя починається з мами…

Україна відзначає свято МАТЕРІ другу неділю травня. Бібліотека-філія №17 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради долучається до вшанування Дня Матері та запрошує всіх в цей місяць травень, що присвячений Богородиці, схилити свої голови у молитві про захист та опіку до Пресвятої Матері Божої і для Неньки-України у цей час війни. 

В Україні офіційно День матері святкують від 1999 року. Але ще за часів Київської Русі та козаків воно відзначалося як релігійне – місяць Пречистої Діви Марії. На початку XX століття (1928 рік) українська діаспора у Канаді почала вітати матерів. А на наступний рік така ініціатива дійшла і до західної України. Пізніше, за сприяння “Союзу українок” з Канади це свято поширилося по всій території Західної України.

Вітаю всіх українських жінок, що є матерями і тих, хто скоро ними стануть матерями.
Особливі вітання матерям українських воїнів, які сьогодні, як ніколи потребують тієї материнської опіки, любові, молитви!
Адже любов МАМИ – це сила, яка берегтиме на всіх шляхах твого життя, а її молитва, як Ангел-Охоронець, захистить від усякого зла. 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top