“Безпечні зимові канікули”

17 грудня 2018 року бібліотекар бібліотеки-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської  міської ради у ЗШ №19 для учнів 2-В класу провела азбуку безпеки “Безпечні зимові канікули”.

Зима – чарівний час новорічно-різдвяних свят та зимових канікул.
Зимові прогулянки завжди приносять дітворі  багато радості. Вони ще з осені чекають першого снігу, коли приваблюють  смачні бурульки і не менш апетитні сніжки, коли можна зліпити сніговика, пограти в сніжки і звичайно ж покататися на ковзанах та  санчатах. Зима – це не лише прекрасні снігові простори, іскристі сніжинки, мороз і сонце. Це ще й ожеледиця, переохолодження і мокрі ноги, застуда, обмороження. А щоб зима принесла тільки радість і не завдала шкоди здоров’ю – потрібно пам’ятати про правила безпеки .

Бібліотекар нагадала дітям правила безпечної поведінки, яких вони повинні дотримуватися завжди, не тільки взимку. Учні дізналися, як слід поводитися на дорогах,  на водоймах, вкритих кригою, під час ожеледиці, як берегтися бурульок. Також діти пригадали правила пожежної безпеки в період новорічно-різдвяних свят.

Відповідальна за проведення Арабчук О. С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top