Свято-сюрприз “За вікном сніжок летить, вітром завіває, то ж спішіть усі до нас на свято Миколая”

Грудень – останній місяць року. Цього місяця ми всі чекаємо Святого Миколая…

У чарівну ніч, 19 грудня, нехай нікого з нас не омине й не забуде Святий Чудотворець Миколай і щедро обдарує наші родини здоров’ям, злагодою, достатком, радістю.

Це найбажаніший день у році для дітлахів.

Напередодні цього свята 17.12.2018 в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи, 11А) Івано-Франківської МЦБС, Департаменту культури Івано-Франківської міської Ради з учнями 2Б класу ЗОШ№4 проведено свято – сюрприз “За вікном сніжок летить, вітром завіває, то ж спішіть усі до нас на свято Миколая”.

Разом з бібліотекарем діти привітали зиму веселою піснею “Здрастуй, зимонька” і снігопадом із власноруч зроблених паперових сніжок. Розгадували зимовий кросворд, з цікавістю грали в гру “Спіймай ознаки зими”, “Злови сніжку”, “Кольорова плутанина”, “Якій він, Миколай?”. Активну участь приймали у запропонованій бібліотекарем “Зимовій вікторині”, проявили свою активність у розгадуванні загадок, творчо працювали, складаючи зимового вірша.

Зима приходить до нас не сама, а з найулюбленішими святами.

Бібліотекар розповідаючи учням про історію Свята Миколая, ставила собі за мету виховувати в дітей доброту. чуйність, милосердя. Пізнавальним для дітей був перегляд цікавого відео “ Святий Миколай – історія і магія свята”.

Дуже розважила школярів жартівлива гра-пісня “Миколай до мене не прийде”, в  якій дітки визначали самі чи заслуговують від Святого Миколая на подарунки, чи на різочку.

Усі разом співали пісні “Миколай ти до нас завітай”, “Святий Миколаю”, а під пісню “Ой хто-хто Миколая любить” водили святковий хоровод.

Кожна дитина приготувала до свята гарні зимові вірші.Сюрпризом для школярів були подарунки від Святого Миколая – солодощі. Подорож у зимову казку  завершилась переглядом цікавої літератури біля книжкової полички “ По країні з краю в край ходить Святий Миколай”. Особливо вразила дітей зроблена бібліотекарями святкова ялинка з книг і сніговик.

На святі у всіх був веселий настрій, лунали сміх і радість.

Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top