Благодійна акція “Ангел з одним крилом” (до Міжнародного дня людей з інвалідністю)

Щороку разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Інвалідність може бути вродженою і набутою в результаті травм, інфекцій тощо. Україна, як і всі цивілізовані країни з високою культурою людських відносин, до таких людей ставиться як до людей з особливими потребами, які потребують додаткової уваги суспільства. Такі люди не називають себе інвалідами, вони не вимагають до себе жалю, для них важливе лише елементарне – можливість жити, бути в суспільстві, самореалізуватися, мати доступ до гідної освіти і робочих місць.

4 грудня 2022 року о 14:00 працівники читального залу ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели благодійну акцію “Ангел з одним крилом” (до Міжнародного дня людей з інвалідністю). 

Благодійна акція включала такі заходи: ознайомлення із структурою Івано-Франківської МЦБС, екскурсія по бібліотеці, безкоштовний запис до бібліотеки та користування персональним ПК, подарунки від працівників читального залу та невимушена бесіда за чашкою чаю.

  Відповідальна за проведення заходу провідний бібліотекар читального залу Надія Каретнікова.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top