Бліц-інфо “Бібліотека – територія читайликів”

Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги.

22.03.2021 року бібліотека-філія №1 по роботі з дітьми (вул. Г. Мазепи, 11а)  Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради підготувала до відкриття Тижня дитячого читання бліц-інфо “Бібліотека – територія читайликів” в відеоформаті.

Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги має на меті не тільки залучити дітей до невичерпних джерел знань, а й перетворити бібліотеки в справжній Храм Книги. Але,нажаль в теперішніх умовах карантину, ми не можемо  зустрітись зі своїми читачами у стінах нашої бібліотеки, і щоб не втратити зв’язок з нашими читайликами ми підготували для них цікаві відео-заходи.

Завдяки цим заходам, оновленим формам роботи ми намагаємось прищеплювати любов дитини до книги, як джерела знань, до усної народної творчості, бо вона допомагає виховувати доброту і чуйність. Нерідко книга, прочитана ще в дитинстві, залишається в пам’яті на все життя.. І головне, ми намагаємось донести читачам і їх батькам, що нічого не може замінити спілкування дитини зі справжньою книгою, і саме бібліотека для дітей у сучасному світі залишається чи не єдиним осередком дозвілля, де культивують читання, навчають дитину не просто читати, а систематично думати та аналізувати.

Дитина яка читає,стане дорослим, який думає!

Після закінчення карантину наша дитяча  бібліотека чекає на своїх читайликів, щоб знову відправитись у нові, цікаві та захоплюючі подорожі по бібліотечному “Грай – читай місту”, де кожен читач відчує себе бажаним гостем.

Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top