Буклет “Виклики екологічної кризи”

“Головні проблеми світу виникають через різницю між тим, як діє природа, і тим, як мислить людина” (Г. Бетсон)

20.04.2021 року в бібліотеці-філії №14 (вул. Довженка,12) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради протягом дня для користувачів бібліотекарка пропонувала переглянути буклет “Виклики екологічної кризи”, який був підготовлений до Дня довкілля.

Кожна людина є самобутньою, неповторною. Однак, всіх об’єднує спільний дім – Земля. Людство є частиною природи, тому його доля визначається станом навколишнього середовища. Небачено активна й здебільшого непродумана діяльність людини призводить до того, що сьогодні наша планета перебуває в стані “екологічної кризи”.

З буклету читачі дізнались про основні причини кризи:
1.Бурхливі темпи зростання виробництва;
2.Нераціональне природокористування;
3.Забруднення навколишнього середовища відходами виробництва.

В буклеті описані вірогідні наслідки кризи: порушення теплового балансу планети, зміна ланок колообігу речовин і енергії, деградація компонентів природи. Також, усі, хто відвідають бібліотеку зможуть переглянути викладку літератури з екології і охорони навколишнього середовища. На сьогодні наша земля ще є родючою, багатою, пахучою, прекрасною, квітучою, найкращою годувальницею.Тож оберігаймо  її, щоб було що залишити наступним поколінням.

Відповідальна: Капущак В.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top