Бібліовізит «Казки на всі смаки»

  Літо для бібліотек – це пора творчості, фантазії, активізації усіх форм індивідуальної та масової роботи з читачами-дітьми, можливість ближче пізнати їх. Книгозбірні надають можливість корисно і приємно провести свій вільний час дітям впродовж літніх канікул.

14.06.2023р працівники бібліотеки-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради для дітей провели бібліовізит «Казки на всі смаки» у рамках проекту «Бібліотека у дворах».

Бібліотекарі  для відвідувачів провели екскурсію абонементом та читальним залом , познайомили з літературою «Подорож у казку», з дітьми грали у літературні жмурки «Знайди героя казки», програма включала танцювальні хвилинки, рухливі ігри,  конкурс малюнків на майданчику біля бібліотеки.

Разом з бібліотекарями діти цікаво і змістовно проводять літні канікули, отримуючи позитивні емоції від зустрічі з книгою, покращують навички спілкування, розвивають свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнюють багаж необхідних знань. Круті історії, неймовірні комікси, приголомшливі пригоди – книжки, які знають все про дитячі інтереси. Запрошуємо відвідати бібліотеку і обрати змістовну книгу для відпочинку. Сподіваємось, що ми змогли подарувати дітям трішки радості та тепла.

Відповідальні за захід :всі працівники бібліотеки.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top