Весела мульт-академія “Казка добрий, вірний друг, казка знає все навкруг”

  14.06.2023 р.  бібліотека-філія №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури  Івано-Франківської міської ради запросила своїх читайликів в бібліотечний кінозал на веселу мульт-академію “Казка добрий вірний друг, казка знає все навкруг.”

Дуже важливо, щоб діти зростали, знаючи героїв своєї Батьківщини. Справжніх героїв ми бачимо, відкривши збірку українських народних казок – це Кирило Кожум’яка, Козак Мамарига, Котигорошко та багато інших з яких бере приклад маленька дитина.

 

Бібліотекар разом із дітьми згадали сюжет казки про Котигорошка, обговорювали, як Котигорошко потрапив до мультфільму із книжки і переглянули анімаційну стрічку “Пригоди Котигорошка та його друзів”. Цей мультфільм дуже повчальний для дітей, адже в ньому показана справжня цінність дружби. Діти побачили,  як Котигорошко і його друзі допомагають  один одному, вирішують проблеми разом, підтримують один одного у важкі хвилини і цим самим герої мультсеріалу подають приклад   справжньої дружби. А ще цікаві персонажі, цікаві пригоди та несподівані повороти подій надихнули дітей на створення власних історій і бібліотекар запропонувала кожному вигадати свою нову пригоду з цими казковими героями. До уваги дітей в бібліотеці була оформлена яскрава книжкова викладка “У світі казки і пригоди”. Для цікавих ігор і розваг дітям були запропоновані різноманітні цікаві настільні ігри та пазли. Канікули з бібліотекою – це завжди розважливо, пізнавально, дружно і весело!

Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top