Бібліокросинг «По сторінках книжкового літа»

Літні канікули надають дітям безліч вільного часу для відпочинку і розвитку. Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, поповнення витрачених сил, відновлення здоров’я. Літо з бібліотекою – це найкраща можливість для дітей поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю письменників, відкрити нових героїв, пізнати нові світи за допомогою книг. Зробити літній відпочинок користувачів-дітей активним, пізнавальним, пам’ятним, наповненим яскравими враженнями і гарним настроєм ставлять за мету бібліотекарі бібліотеки-філії №1. У бібліотеці створені всі умови для змістовного та цікавого дозвілля, які дають можливість творчо розвиватися, розширювати світогляд. Найбільш популярними заходами є ті, в яких діти самі беруть активну участь.

27 липня 2019 р. працівниками бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, провели бібліокросинг «По сторінках книжкового літа» в рамках спецпроекту ЛІТО+.

Книжкові стежини літа надзвичайно цікаві! В цьому переконалися активні читачі нашої бібліотеки. На початку зустрічі діти ознайомилися з яскравою книжковою викладкою «Літо з книгою», на якій були представлені твори відомих дитячих письменників. Потім юні читайлики, навіть самі найвибагливіші, знайшли для себе свою книжкову родзинку і почалося голосне читання. Коли юні шанувальники її величності Книги задовільнили свої смаки, бібліотечні працівники запропонували присутнім взяти участь в літературній вікторині «Казковий ерудит», та інтелектуальній грі «Питання з секретом».
Бібліотека під відкритим небом та літні читання сприяють створенню змістовного дозвілля, комфортного середовища, дружнього спілкування та популяризації літератури для дітей. Відпочинок з книгою – це завжди пізнавально, весело, цікаво.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top