Бібліомагія «Перша зіронька горить, Миколай до нас спішить»

  Святий Миколай вважається «старшим» серед святих: він опікується воїнами, недарма 6 грудня ще і День ЗСУ, володіє ключами від неба, але більшість часу проводить на землі, допомагаючи бідним у скруті, мандрівникам у дорозі, мореплавцям на морі, вважається покровителем дітей. То ж сьогодні, 6 грудня 2023р. у церкві Святого Миколая відбулося храмове свято.

Після Богослужіння з вітальним словом до гостей та жителів села звернулися о.Василь Кочмарський, заступник міського голови Віталій Федорів та староста села Богдан Грейда. У мистецькій програмі взяли участь аматори дитячого драматичного колективу Будинку культури с. Черніїв «Смолоскип» з виставою «Прийди, Отче Миколаю» (кер. І. Мошура), вихованці дитячого садочка «Мрія» з піснею «Миколай, Миколай, ти до нас завітай» ( кер. І.Шкробач), солістка Анастасія Сергенюк з піснею «Святий Миколай». Також відбувся ярмарок на підтримку ЗСУ учнями Черніївського ліцею.  Усіх охочих пригощали гарячим чаєм, солодощами та бутербродами. На завершення дійства всі дітки отримали солодкі подарунки від Святого Миколая.

За проведення заходу відповідальні – директор Будинку культури (М.Стефінин) та завідувачка бібліотеки-філії №16 (М.Данилюк).

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top