Бібліомайданчик “Країна мрій дитинством зветься”

#бібліотека_у_дворах

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім’я і дитина – це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Тому, у перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.

З нагоди свята завідувачка бібліотеки – філії №12 організувала бібліомайданчик “Країна мрій дитинством зветься”.

Діти з великим задоволенням долучились до заходу та весело і з користю провести час. Бібліотекар провела з дітками бесіду на тему «Наші права – щасливе дитинство», де ознайомила учнів із найпоширенішими випадками порушення прав людини. Разом провели цікаву бліцвікторину  “Свої права ти добре знай», відгадували цікаві загадки, трохи погралися в рухливі ігри, а на завершення сфотографувалися та провели екскурсію до бібліотеки.

Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.

Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги та мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top