Бібліомарафон літературно-історичних подій одного дня

Screenshot from 2016-05-19 11-36-14-minТравень багатий на святкові дня, мистецькі, літературні та історичні події. Іноді на один день припадає святкування декількох подій. Так, 15 травня 2016 року відзначаємо ряд дат, як літературних так і історичних, тому бібліотекарі абонементу ЦБ (вул.К.Данила,16), об’єднавши свої просвітницькі заходи, провели бібліомарафон літературно-історичних подій одного дня., в рамках  якого в різні години проходили різні заходи.

Без іменіВшанувавши 15 травня ДЕНЬ ПАМ`ЯТІ ЖЕРТВ ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ бібліотекарі запропонували користувачам актуальний репортаж “Історична пам`ять нації”, в якому розповіли про сталінські комбінати смерті “великие стройки коммунизма”: Соловки, Біломорканал, Колиму, Воркуту, Караганду, Биківню, Кенгір, Інту та інші ГУЛАГівські “будови”. Згадали реальних осіб, які пройшли це пекло, часто піднімаючись на повстання проти ненависного більшовицького режиму.Репортаж аргументований спогадами та свідченнями мучеників більшовицьких таборів та так званих “ворогів народу” із різних книг.

Також цього дня святкували МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СІМ`Ї, в рамках якого бібліотекарі провели годину спілкування “Педагогіка сімейних стосунків”. Тема, що обговорювалася зацікавила як молодих користувачів, так і дорослих, зокрема, до неї виявила інтерес користувачка бібліотеки – мама дитини з обмеженими можливостями – Даниленко Валентина.

Цього дня відзначили бібліотечним спалахом ДЕНЬ ПАМ`ЯТІ ПОМЕРЛИХ ВІД СНІДу, метою якого є зорієнтувати всіх, хто небайдужий до проблеми ВІЛ/СНІДу. Кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожен дім.

Screenshot from 2016-05-19 11-38-21-min-minScreenshot from 2016-05-19 11-39-35-min-min

Заходи бібліомарафону проводилися з різними категоріями читачів, тож підготовили і провели їх працівники абонементу ЦБ: зав. відділу обслуговування ЦБ Кирстою О.М., бібліотекарями абонементу ЦБ Лисенко Л.С. та Данилів Л.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top