Бібліонавігатор “Кличе вересень читати” (до Дня знань)

   Перше вересня – особливо урочистий і хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і захоплюючий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. 

Першого вересня працівники бібліотеки-філії №14 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради протягом дня провели бібліонавігатор “Кличе вересень читати” (до Дня знань).

Це огляд книг та поради, які допомагатимуть у навчанні  (енциклопедії, довідники, приказки та загадки).  Найбільше захоплення у юних читачів викликають різноманітні енциклопедії, універсальні та довідкові, а також приказки, загадки, прислів’я про науку, знання та шкільне навчання. На книжковій викладці були популярні довідники та енциклопедії. Бібліотекар наголосила, що саме енциклопедії та довідники розширять кругозір малечі, розвинуть пам’ять, увагу, спостережливість, образність мовлення, адже книга – джерело знань.  Книги – це двері, що виводять Тебе з чотирьох стін. Вони вчать Тебе, виховують, з ними Ти подорожуєш, мрієш, уявляєш, проживаєш інші життя, а своє множиш у тисячі разів. Офіційно День знань був затверджений 1 вересня 1984 року. З того часу кожен рік у цей день в кожному навчальному закладі проходять урочисті заходи.На жаль в українських школах в умовах війни урочисте святкування Дня знань скасовано, та значення його як початку навчального року зберігається.  Шановні користувачі, дорогі діти – читання книг збагачує життя, робить його більш цікавим і наповненим та допомагає пізнавати світ.

Відповідальна за захід – Казакова І.В.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top