Бібліотечні поради «Знання нам відкриває стежку у майбуття»

Добрий розум робить легким будь-який спосіб життя.                                                                                                                                     Сковорода Г. С.

      Ось і літо промайнуло, а з ним і завершилися літні канікули. Для кожного школяра День знань, який відзначають першого вересня, дуже важливий.  Для першокласників – це перший крок у цікаву, абсолютно нову і незвідану мандрівку в світ знань, досвіду і приголомшливих звершень. Про цей день з теплом згадують вже у дорослому житті, адже моменти проведені в школі назавжди закарбовуються в людській    пам’яті.  

      1.09.2022 р. працівники бібліотеки-філії №6 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели бібліотечні поради  «Знання нам відкриває стежку у майбуття».

У бібліотеці розгорнуто книжкову виставку, присвячену до Дня знань. Запропоновані видання представляють: енциклопедії, довідники, методичну літературу,  художні твори українських письменників, що входять в шкільну програму. Репрезентовані книги допоможуть розширити кругозір і поглибити знання з історії, біології, географії, астрономії, краєзнавства та інших дисциплін. Особливу цікавість у читачів викликали такі видання: Нізовський А. Ю. «100 великих реліквій і скарбів України», Попельницька О. О. «100 великих діячів культури України», Лагунова Т. І. «Культури світу”, Ананьєва О. Г. «Життя Землі» та інші. Дані видання допоможуть краще підготуватися до шкільних предметів та дізнатися більше цікавих фактів про  зародження і розвиток життя на нашій планеті, традиції народів світу, видатних українських та зарубіжних діячів культури і науки.             

         Бібліотека-філія №6 вітає всіх з Днем знань! Бажаємо успіхів і нових звершень!

          Відповідальні: працівники бібліотеки-філії №6.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top