Бібліопростір “Дитячий бум”

“…Все навкруги у квітах,
Променів сонця багато –
На планеті Земля наші діти
Відзначають нині своє свято”.

Щороку на початку літа ми відзначаємо прекрасне свято, свято радості і одвічної мрії – день захисту дітей бо саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, хочемо, щоб вони росли здоровими і радісними.

Бібліотека-філія №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради взяла участь у проведенні бібліопростору “Дитячий бум”. Було розгорнуто відкриті локації для конкурсу малюнків на асфальті “Кольорами веселки малюємо щастя”, діти з цікавістю взяли участьу майстер класі “Виготовлення з кольорового паперу яскравих літніх квітів”,  прийняли активну участь у казковій естафеті “Напиши назву улюбленої казки і отримай ключик від літа”. Охочих отримати флаєр “ключик від літа було чимало. З його допомогою дітки будуть відкривати двері у світ літніх ігр, розваг, забав разом із бібліотеками.   Діти цікаво провели час з іграми, взяли участь у веселій вікторині “Відгадай казкового героя”, та в інтелектуальній грі-конкурсі “З якої ми казки”. В “сердечному віконечку” нашого бібліоекспресу діти залишили свої бажання і мрії.

А також бібліотекарі запрошували дітей під час літніх канікул відвідувати бібліотеку де на них завжди чекають пригодницькі книги, улюблені казки, цікаві журнали, де вони зможуть поринути у світ віртуальної реальності через чарівні окуляри, а також зможуть поспілкуватися з однолітками і зайнятися творчістю на майстер класах, переглянути цікаві фільми у бібліокінозалі і пограти різні розвиваючі  ігри. На свято завітали щасливі і усміхнені діти, тож нехай ці посмішки і гарний настрій залишиться з ними на довгі роки, а їхнє дитинство нехай буде щасливим і під мирним небом.

 Відповідальна за проведення – Марковська О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top