Бібліопростір «Христос воскрес! Воскресне Україна!»

День Великодня – особливий для кожного українця.  В цей день до батьків приїжджають діти, сім’ї збираються великими родинами. Нехай у ці Великодні дні ми всі відчуємо радість якнайшвидшої перемоги, отримаємо надію та впевненість у завтрашньому дні. Нехай це велике свято вселяє спокій у серця, живить душу та укріплює нашу віру. Нехай Божа милість та благословення увійдуть в кожен дім українців!

18 квітня 2023 року централізована бібліотечна система департаменту культури Івано-Франківської міської ради розгорнула на Вічевому майдані дитячий бібліопростір «Христос воскрес! Воскресне Україна!»

У святкові дні на змістовне і цікаве дозвілля запросили малечу бібліотекарі центральної бібліотеки для дітей, бібліотека-філія №1 по роботі з дітьми, дитячий відділ бібліотеки-філії №4  Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради у центральну частину міста на Великодні майстер-класи.

Ручна праця завжди приваблює дітей. Кольорові, яскраві зразки дитячої іграшки Великоднього курчатка, великодня писанка, зроблена у техніці аплікація, прикраса – Великоднє яєчко, виконане у техніці декупаж –  все це не залишає дітей байдужими! Охочих спробувати свою майстерність було чимало! Діти поринули в атмосферу мистецтва. Проявивши фантазію, вони робили яскраві  великодні атрибути, які одночасно стали їм подарунком на свято.

Під час роботи малеча змогла дізнатися від бібліотекарів про історію писанкарства, що собою являє писанка, які приховує символи і що вони означають, які великодні традиції здавна є в Україні та багато іншого.

Та найголовніше те, що діти понесуть додому приємні спогади, тепло рук та порад майстринь, власноруч зроблений виріб та цікаву інформацію про традиції нашого народу у Великодні свята.

Бібліопростір «Христос Воскрес! Воскресне Україна!» наповнив серця учасників заходу світлими почуттями надії і любові, подарував хвилини щастя та добра.

Хай дзвони Великодня принесуть у кожну українську родину надію і любов, нашій рідній Україні – перемогу й мир!
Христос Воскрес! Воскресне Україна!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top