Бібліопікнік «Від Володимира і Ольги…»

Історію нашої України потрібно знати і постійно її вивчати, адже  це наша рідна  Батьківщина.

12.07.2023р. о 15.00 год. працівники   бібліотеки-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А)  департаменту культури Івано-Франківської міської ради, підготували  і  провели бібліопікнік « Від Володимира і Ольги…».  Усіх учасників заходу було ознайомлено  з цікавими книгами.  Діти захоплено слухали розповіді  про історію наших предків, про князів та їхні подвиги. А особливу увагу приділили княгині Ользі і князю Володимиру Великому, які охрестили Київську Русь.

Чудове і невимушене  спілкування, на свіжому повітрі,  про мрії, краще життя в Україні та мир, про князів, за яких Україна досягла великого розквіту, і була  однією з найрозвинутіших  держав свого часу.

Дівчата і хлопці пограли в цікаву гру: написати «Що вони хочуть зробити для України???» «Що хочуть побажати  Україні???». По черзі   одягаючи  чарівний капелюх, учасники гри  писали на пергаментних листочках побажання і зачитували їх. Щиро віримо, що їхні  побажання збудуться. Найбільше всі хочуть «ПЕРЕМОГИ», а ще «здоров’я». Хтось з присутніх хоче «Побудувати будинки для безпритульних». За кожне побажання діти отримували солодкий подарунок.

А також, наші  маленькі користувачі  грали ігри, відгадували загадки, співали патріотичні пісні.

Відповідальні: Магас М. М., Ліктей Н.К.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top