Бібліопікнік “Казки І. Я. Франка – дітям”

  Іван Франко – це розум і серце нашого народу.  27 серпня вся Україна відзначала день народження цього талановитого письменника, який написав багато повістей, романів, поезій, казок, оповідань, нарисів… Дуже багато з них він присвятив дітям. 30 серпня 2023 року, в бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, було підготовлено і проведено бібліопікнік «Казки І. Я. Франка – дітям». Наші користувачі дізналися дуже багато про життя і творчість і. Франка.

Бібліотекарі продемонстрували книги на цю тему і запропонували дітям їх переглянути. Особливою популярною була книга «Лис Микита», її діти читали разом з працівниками бібліотеки і щиро посміхались.  Учасники заходу з великим задоволенням грали Бінго, доміно та інші ігри. А, ще фантазували з книгами письменника і іграшками. Взагалі, гарно
проводили час в атмосфері свята. Усі присутні отримали позитивні емоції та солодощі. Дякуємо що завітали на наш бібліопікнік і разом, завершуючи літні канікули, вшанували пам’ять І. Франка та насолодились його казками під відкритим небом. Завжди будемо раді бачити вас в нашій бібліотеці. Чекаємо.


До нових зустрічей.

Відповідальні за проведення: Магас М. М., Лесик Л. А.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top