Бібліорозваги: “Від сесії до сесії живуть студенти весело”

17 листопада, відзначається Міжнародний день студентів. Свято було впроваджено на Всесвітньому конгресі студентів і відзначається щорічно 17 листопада. З нагоди цього свята, 17 листопада 2022 року працівники бібліотеки-філії №2 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели бібліорозваги: “Від сесії до сесії живуть студенти весело”. 

У наші дні День студента позиціонується як свято молодості, жаги до життя та великих звершень. Адже саме студентство в усі часи в усіх країнах було активною, подекуди радикальною, рушійною силою, яка могла змінювати державний лад та чинити революцію. В Україні свято офіційно було впроваджено в 1999 році. З того часу українське студентство має свій «професійний» день.

Працівники бібліотеки вітають усіх студентів з їхнім святом, і бажають сили та наснаги у навчанні, а особливо у наступаючій сесії. Будьте не тільки розумними, але й мудрими, адже ви – фундамент Української держави! Не дайте реаліям дорослого життя поламати ваші крила амбіцій, бажань та віри, що все буде добре!

Відповідальна за проведення: Цібій С. О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top