Бібліоспалах “Інвалідність стосується кожного, проте не обмежує нікого”

3 грудня у світі та Україні відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день є нагадуванням про необхідність виявляти турботу і милосердя до людей з  інвалідністю У світі налічується понад мільярд людей з інвалідністю.

Працівники абонемента ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради  запропонували користувачам книгозбірні бібліоспалах “Інвалідність стосується кожного, проте не обмежує нікого”, яким представили зимові роботи  Уляни Белей,   — дівчини, яка малює тримаючи пензлик ротом.

Уляна уже 3 роки є мешканкою Будинку підтриманого проживання для сиріт з  інвалідністю “Оселя Віри, Надії, Любові”. До цього перебувала в соціальному інтернаті. Завдяки допомозі сотень людей вона має можливість перебувати в затишній домівці  та через байдужість деяких чиновників, “Оселя” опинилася під загрозою. Вона існує лише завдяки допомозі благодійників. Кожен бажаючий може допомогти дівчині і іншим мешканцям Будинку підтриманого проживання підписавшись на невеликі щомісячні пожертви, або придбавши їхні роботи на  “Доброчинні  аукціони”. 

Уляна Белей продає свої роботи, щоб зберегти свій дім, щоб жити дома, а не в інтернаті. 

Якась з цих  чудових робіт обов’язково чекає саме на вас!

Обрати та замовити картини Уляни, можна  на сайті  “Оселі Віри, Надії, Любові  www.oselya.org.ua чи на сайті “Доброчинні  аукціони”.
Також в цей день працівники книгозбірні започаткували благодійну акцію-розпродаж листівок, виготовлених за картинами Уляни Белей, яка буде діяти до кінця року.

Інформацію підготувала Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top