Патріотична година “В єдності наша сила, ми роду козацького діти”

День Збройних сил України — одне з найважливіших свят цього року, адже ЗСУ зараз є нашою опорою. День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ — це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.
6 грудня 2022 року, о 12.20 годині, працівниками бібліотеки №4 Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, в приміщенні ліцею №12, провели патріотичну годину «В єдності наша сила, ми роду козацькі діти», до Дня Збройних Сил України.
У співпраці музичного керівника ліцею №12, Наталі Чайківської, бібліотекаря ліцею №12 Тамари Мохової, відбулося історичне дійство, котре прославляло наших мужніх захисників Вітчизни. Учні співали патріотичних пісень, читали вірші. Була проведена історична вікторина «Що ти знаєш про ЗСУ?».


Родзинкою став виступ юного бандуриста музичної школи №2, Матвія Мельника, викладач Наталія Короткова. На завершення, учні написали листи-побажання нашим захисникам. Також, оформлена тематична викладка літератури «День ЗСУ — історія свята», на якій були представлені книги, які висвітлюють історію створення, становлення і розвитку однієї з найпатріотичніших, найпрофесійніших і найпотужніших армій світу.
Відповідальна за проведення Ліктей Н. К.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top