“Вклонюсь доземно українському солдату”

06 грудня 2022 року в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради до Дня Збройних Сил України було проведено актуальний репортаж “Вклонюсь доземно українському солдату”. До уваги присутніх бібліотекарем було зачитане інформаційне повідомлення “Уклін усім, хто край свій боронить” , а також була оформлена історико – патріотична викладка літератури “Збройні Сили України слава, гордість, міць країни” де була представлена література про історію України, про нелегкий шлях нашої держави до незалежності, а також література про подвиги воїнів-захисників, які і сьогодні продовжують героїчні сторінки нашої історії. 

До уваги читачів був запропонований перегляд відеоролика “6 грудня День Збройних Сил України”. Українські воїни сьогодні пишуть нову сторінку в історії України. Адже завдяки їм наші діти мають змогу спокійно вчитись. Завдяки їм ми віримо в нашу перемогу і світле майбутнє. 

Біля яскраво оформленого патріотичного куточка “Час дякувати нашим воїнам”. Читачі мали змогу залишити написані слова подяки кожному хто зі зброєю в руках бореться за суверенність і цілісність нашої держави. Подякувати тим хто рятує життя людей, ризикуючи при цьому власним життям. 

Ми дякуємо кожну секунду, кожну хвилину, кожну годину нашим хоробрим бійцям, які до останнього подиху захищають рідну землю.

Ви –  Слава!
Ви – наша Гордість!
Ви – Мужність!
Низький уклін Вам і щира подяка.

Відповідальна: Таргоніна В. Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top