“Бібліотека – як принада”

Бібліотеки – це не лише місце, де зберігають та читають книги. Це чарівне місце — особливий простір, з особливою енергетикою, настроєм, затишком. Ніщо не може замінити спілкування з книгою. Бібліотека – це місце,  де людина може знайти себе, пізнати світ або навіть змінити свою долю.
30 вересня, у Всеукраїнський день бібліотек, в бібліотеці – філії №22 (с. Тисменичани) Івано – Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, пройшов престиж – день «Бібліотека – як принада».

В цей день бібліотекарі отримали багато привітань з професійним святом від читачів, відвідувачів, друзів. В свою чергу господарі бібліотеки більше знайомили відвідувачів з роботою книгозбірні, своїми напрацюваннями, особливо краєзнавчими розвідками про село. Цікавим для перегляду виявився нещодавно створений альбом старих фотографій. За чашкою кави і поїданням різних смаколиків протікали дружні бесіди. Приємного позитиву додав усім смачненький торт від міського голови, доставлений напередодні до нашої бібліотеки.
Бібліотека ‒ місце, де сходяться минуле з теперішнім та майбутнім. Бібліотеки не лише творять «пам’ять» людства ‒ бібліотеки творять майбутнє успішних незалежних людей! Тож запрошуємо якомога більше відвідувати бібліотеки.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top