Бібліотечна викладка літератури “Зона лиха в серцях і пам’яті народній”

За тих , по кому дзвін клекоче,
За тих, кого нема вже поруч,
За тих кого ми проводжали
В останню, наче креп, дорогу.

В житті українського народу є дата, сповнена гіркого полинного болю, яка розділила долі людей на “до” і “після”. Це 26 квітня 1986 року. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті чорнобильська катастрофа. Вже тридцять п’ятий рік слово “Чорнобиль” знає увесь світ. Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам’ять, це наш нестерпний біль.

Сьогодні наша глибока вдячність і доземний уклін всім тим хто ризикуючи своїм здоров’ям і життям  брав участь в ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції, відроджував і продовжує відроджувати до нового життя спалену радіацією землю. А ще це день пам’яті та шани всім , хто сьогодні не з нами.

Працівники бібліотеки-філії №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи, 11а) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, презентували до уваги читачів бібліотечну викладку літератури по даній тематиці “Зона лиха в серцях і пам’яті народній”. Також продемонстрували відеоролик “Чорнобильська катастрофа: історія про трагедію, яка назавжди закарбувалася в пам’яті”, взятий з інтернет ресурсів.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top