Бібліотечна виставка «Вшануймо Героїв Небесної Сотні»

Nebesna sotnya BF3
Згідно з Указом Президента Петра Порошенка від 11. 02. 2015 р. в Україні 20 лютого щорічно вшановуватимуть День Героїв Небесної Сотні.

З цієї нагоди у бібліотеці-філії № 3 (вул. Хоткевича, 52а) для широкого кола користувачів розгорнуто бібліотечну виставку «Вшануймо Героїв Небесної Сотні».

Читачі бібліотеки матимуть змогу ознайомитися з газетними і журнальними публікаціями про ті буремні події, згадати героїв, які заплатили своїм життям за те, щоб ми жили по-іншому.

Також на виставці можна знайти багато віршів, присвячених Героям Небесної Сотні: Борітеся – поборете! [Текст]: поетика революції/ Уклад. О. Уліщенко . – Х.: Віват, 2014. – 96 с. Букатюк О. Героям Майдану (очікування Різдва) [Текст]/ О. Букатюк . – Івано-Франківськ : СІМИК, 2014. – 124 с. Лемішко О. І знову до бою… [вірш]/О. Лемішко// Дніпро. – 2014. — №9- 12. – С.203. Львова І. 20.02.День подвигу [хроніка подій]/ І.Львова, С. Мартинець // Експрес . – 2015.– 19-26 лют. (№ 14). – С. 3.

На жаль, ми не можемо повернути час назад, як і життя загиблих героїв. Але можемо жити так, щоб не заплямувати їх світлу пам’ять і подвиг. За їх прикладом будемо любити свою землю і боротися за краще майбутнє. Відповідальна за організацію виставки бібліотекар І категорії Озарко М.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top