Бібліотечний пікнік “Що в імені твоїм…”

27.07.2022 року працівники бібліотеки-філії №4 Івано-Франківської Департаменту культури міської ради підготували і провели бібліотечний пікнік “Що в імені твоїм…”, в рамках проєкту #Бібліотека_у_дворах.  

Тема пікніка – українські імена, давні і сучасні.

З великим задоволенням учасники бібліопікніка слухали про різні імена, як сучасні, так і про такі, що використовувалися в давнину. Діти називали свої імена і всі разом шукали їх значення в книзі Ісата Ю.А. “Таємниця Вашого імені”.

Бібліотекар дитячого відділу, Магас М. М., продемонструвала новинки преси, розповіла про журнали для дітей, які є в бібліотеці. Уже традиційно, всі грали в ігри: пантоміма-відгадай тваринку або пташку, гра в слова, бінго, загадки, співали патріотичні пісні. А після закінчення пікніка, ніхто не хотів розходитися, тому  всі присутні були запрошені в бібліотеку, для подальшого цікавого проведення часу. Було дуже весело і пізнавально. 

Через велику кількість присутніх, всі не поміщалися на наших килимках, тому ми подумали, пора нам розширити зону  відпочинку.
Приємним сюрпризом стали гості – журналісти 112 каналу місцевого телебачення, які завітали на наш бібліотечний пікнік.

Літо триває, тривають наші зустрічі і в бібліотеці, і на свіжому повітрі. Чекаємо на вас в нашій бібліотеці. Бережіть себе. Будьте здорові.

Відповідальні: Ліктей Н.К та Магас М.М.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top