Бібліотусівка «У чарівному колі дитинства»

Значення книг у житті людини важко переоцінити. З дитячих років вони допомагають нам пізнавати світ, дають поради, розвеселяють. Люди, які багато читають не тільки мають енциклопедичні знання, а й ніби проживають різні життя з героями улюблених книг.

Сила книг безмежна! Вони потрібні нам, як повітря і вода, як світло і тепло. Без них ми сліпі, часто безпорадні. Вони допомагають нам зрозуміти світ, що нас оточує, відкривають небачені обрії. Книги- мудрі друзі, які не вміють говорити,  проте, розповідають нам про незвичні пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. Вчать розуміти і цінувати працю людей, бути мужніми і любити свою Вітчизну, часто допомагають обрати правильний шлях у житті.

Вже впродовж багатьох років в бібліотеці-філії №1 в рамках Всеукраїнського тижня дитячої книги з маленькими користувачами проводиться різноманітні заходи, де діти отримують цікаву та корисну інформацію, здійснюють захоплюючі мандрівки у таємничий світ книги.

2 квітня 2023 року в бібліотеці-філії № 1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради бібліотекарі організували бібліотусівку «У чарівному колі дитинства». З учасниками заходу було проведене анкетування «Роль книги у твоєму житті». Захоплюючою і цікавою була вікторина «По сторінках цікавих книг», де діти відгадували персонажів з тих чи інших книг, авторів найулюбленіших творів та цитати з них. Малі книгомани ділилися враженнями від своїх улюблених книг. З книгами, які були представлені на книжковій виставці «Книжка збирає друзів» малі читачі нашої бібліотеки мали змогу побувати в далекому минулому, здійснити фантастичну мандрівку в майбутнє та поринути в надзвичайно цікаві, веселі, захоплюючі пригоди теперішніх витівників.

Тож, читайте, та будьте розумними!
Відповідальна за захід: Поприч С.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top