Бібліофорсаж “Світлофор Моргайко навчає і застерігає”

05.08.2021 року протягом дня працівники бібліотеки-філії №5 (вул. Галицька, 100) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках проєкту “ЛІТО+” провели для дітей бібліофорсаж “Світлофор Моргайко навчає і застерігає”.

Коли яскраво світить сонечко і гарна погода дітвора намагається більше часу проводити на вулиці: гратися та розважатися, але міські магістралі часто ховають у собі небезпеки, адже вони сповнені транспортом. Отож, для того, щоб дитячі ігри були безпечними бібліотекарі вирішили навчити своїх читачів правилам поведінки на дорозі.

Діти забавлялися настільними іграми: бродилкою “Безпека дорожнього руху — безпека здоров’я й життя!” із журналу “Стежка”, головоломками “Перевірка на дорогах” із журналу “Пізнайко”, автодорожнім твістом “Впізнай знак”, а також інтерактивною грою “Світлофор-всезнайка”. Зовсім юні учасники дорожнього руху також проводили час із користю, розфарбовуючи картинки із правилами та складаючи пазли. Найактивніші читачі грали у рухливі ігри: “Перегони на треку” та “Гаражі”. Діти розважалися і навчалися, а на завершення ще й отримали подарунки.

Відповідальна: Козак-Дидич М.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top