Бібліофреш “Журнали гарні і цікаві, журнали мудрі і яскраві”

       06.08. 2022 року в спекотну літню днину, ховаючись від жаркого сонечка, в бібліотеку-філію №13 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради завітали діти, щоб пограти настільні ігри, позмагатися в розгадуванні загадок, а також почитати яскраві дитячі журнали.

Завідувачка бібліотеки запропонувала дітям переглянути журнальну викладку і вибрати журнал на свій смак. А вибір був чи малий: тут і “Пізнайко”- ігровий журнал, наповнений багатим пізнавальним матеріалом, і “Смайлик”, який зібрав усе найцікавіше, повчальне, яскраве та щомісяця радує читачів цікавими й захоплюючими головоломками, ребусами, загадками.  

Вподобали діти і “Веселу перерву”- пізнавально-гумористичний журнал для середнього шкільного віку з ігровими завданнями, інтелектуальними розвагами та кросвордами.

Є в бібліотеці і “Веселі саморобки”- періодичне видання веселих ідей і саморобок для родинного дозвілля та хобі.

     В бібліотеці також можна переглянути та почитати “Барвінок”- один з найстаріших дитячих журналів України, якому майже 100 років, але на жаль у 2019 році його закрили.  Трішки молодше дитяче періодичне видання “Малятко”- щомісячний, яскраво ілюстрований журнал, який друкує на своїх сторінках казки, вірші, пізнавальні оповідки. Є ще й “Яблунька” з забавами для кмітливих та допитливих.

“Колосок”- науково — популярний, природничий журнал. 

   Маленькі читачі з цікавістю розглядали дитячу періодику, а як тільки спека трішки спала, діти перебралися на майданчик, під крони дерев.  Читання журналів допомагають дітям пізнавати світ, різнобічно розвиватися та проводити час весело та з користю для себе.  

      

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top