«Вбивче досьє: причина наркотики»

Наркоманія – важке захворювання, що розвивається внаслідок хворобливої пристрасті до будь-якої наркотичної речовини та супроводжується фізичною і психічною залежністю від наркотику. В наші дні наркоманія надто поширена проблема. В 1987 році Генеральна Асамблея ООН постановила щорічно відмічати 26 червня Міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотичними засобами і їх незаконним розповсюдженням.

26.06.2021 р. в бібліотеці-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбувся читацький діалог «Вбивче досьє: причина наркотики». Мета заходу: мотивація молоді до здорового способу життя, вберегти молодь від необдуманих рішень, які можуть зламати здоров’я та життя, застерегти від першої спроби вживання наркотиків.

Бібліотекарка розповіла, що наркоманія – це не безневинна розвага, це хвороба, яка руйнує організм і особистість людини і призводить до смерті. Наркотики знищують в людині силу волі, його характер та інтелект, знищують почуття власної гідності, ведуть до деградації особистості.

В ході спілкування обговорили такі питання  – Що таке наркоманія? Яку шкоду приносять наркотики організму? Які найпоширеніші види наркотиків? Наскільки згубно діє вживання наркотиків на потомство?

Для віртуальних користувачів ми створили однойменний відеоролик.

Відповідальна Іванишин А.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top